ONZE DIENSTEN

Wij zorgen voor meer
bezoekers en meer klanten

 
Onze waarden

Wij werken resultaatgericht, mét garantie op #1 posities

Ooit al een marketingspecialist gehoord die nieuwe nummer #1 posities op Google garandeert? Of een garantie dat je veel meer bezoekers zal converteren naar effectieve leads? Veel ‘professionele’ marketingbureaus durven het niet aan om resultaatgericht te werken. Wij wel, want jouw resultaat komt voor ons op de eerste plaats. 

 

Creatie van unieke websites die opbrengen

Wij bekijken websites als een krachtig instrument om meer klanten te krijgen. Dankzij onze ervaring en expertise in webontwikkeling en webdesign, kunnen we tal van succesvoorbeelden laten zien. Elke website die we bouwen, wordt gekenmerkt door bliksemsnelle laadtijden en is geoptimaliseerd om snel hoog te scoren in de Google-zoekresultaten. We maken gebruik van diverse geavanceerde tools en optimalisatietechnieken om ervoor te zorgen dat jouw website zeer effectief is. Op onze websites zullen bezoekers snel geneigd zijn om contact op te nemen. Ervaar hoe je website kan fungeren als een krachtige motor voor het aantrekken van meer cliënteel. Het is tijd om het volledige potentieel van je digitale aanwezigheid te benutten.

 

Unieke methode om bovenaan te komen in Google

Bij Lex Digital zijn we sinds 2011 gespecialiseerd in Search Engine Optimization (SEO). We hebben de kennis en ervaring om jouw website organisch naar de toppositie in Google te brengen. Verlang je naar meer bezoekers op jouw website, zonder toevlucht te nemen tot betaalde advertenties? Wij zijn de partner die je zoekt. Dankzij onze bewezen strategieën en technieken, kunnen we veel succesverhalen en voorbeelden voorleggen waarbij we websites hebben helpen klimmen naar de nummer 1 positie in Google. Maar we gaan verder dan alleen maar beloftes. We zijn zo zelfverzekerd in onze capaciteiten dat we zelfs een unieke garantie durven aanbieden: met ons ben je verzekerd van nieuwe nummer 1 posities in Google en dit binnen de 12 maanden.

Uitleg marketing voor advocaten
 

Advertenties met duidelijke Return On Investment (ROI)

Wij begrijpen dat elke investering in advertenties moet leiden tot tastbare resultaten. Afhankelijk van je doelpubliek kunnen advertenties een effectieve manier zijn om meer bezoekers naar je website te trekken. Belangrijk hierbij is het creëren van een op maat gemaakte landingspagina die perfect aansluit bij de inhoud van de advertentie. Bovendien zorgen we voor nauwkeurige tracking van alle conversies en bezoekers, zodat je precies weet wat elke geïnvesteerde euro in advertentiekosten oplevert. Hierdoor kun je op de lange termijn geïnformeerde beslissingen nemen over je advertentiestrategie en de meeste waarde halen uit je investering. Laat Lex Digital je helpen om de kracht van effectieve advertenties te benutten en zo de groei van jouw onderneming te stimuleren.

online marketing voor advocaten
 
Onze waarden

Wij werken resultaatgericht, mét garantie

Ooit al een marketingspecialist gehoord die nieuwe nummer #1 posities op Google garandeert? Of een garantie dat je veel meer bezoekers zal converteren naar effectieve leads? Veel ‘professionele’ marketingbureaus durven het niet aan om resultaatgericht te werken. Wij wel, want jouw resultaat komt voor ons op de eerste plaats.

SAMEN LOSSEN WE ELK PROBLEEM OP

Ons actieplan
op maat van jouw uitdagingen

Ontvang meer bezoekers en leads
Verhoog conversie
naar klanten
Optimaliseren & automatiseren
feedback

Wat onze klanten
over ons zeggen

Kijk hoe onze business partners onze samenwerking ervaren 

Pieter-Jan H.
Pieter-Jan H.
1690993417
Bart Is zeer gepassioneerd door wat hij doet en dat merk je. Inzet en talent zijn het ultieme recept voor zijn succes. Zijn aanpak is helder, concreet en heeft duidelijk resultaat. Beste SEO Antwerpen!
Imran El O.
Imran El O.
1689100326
Lex heeft me goed op weg geholpen met de SEO van mijn website, aanrader.
Sanne De C.
Sanne De C.
1687767810
Uiterst aangename en vlotte samenwerking. Bart is echt heel gedreven en de expert op het vlak van SEO en webdesign. Integenstelling tot vele andere spelers in de markt komt hij met concrete resultaten. Aanrader!
Lisa D.
Lisa D.
1684927611
Ik heb Bart ingeschakeld voor onder andere SEO optimalisatie. Vlotte samenwerking, duidelijke uitleg en snel resultaat!
Vaerewijck S.
Vaerewijck S.
1683315595
Zeer professionele samenwerking. Flexibel, bereikbaar en duidelijke communicatie. Bart heeft inzicht om zich in te leven in het verhaal van de klant en vertaalt de verwachtingen naar de digitale wereld.
Gabriel M.
Gabriel M.
1681832999
Bart is duidelijk gepassioneerd door marketing en sales en is ook altijd op de hoogte van alle nieuwe mogelijkheden. Voor ons een goede basis om verder op te bouwen. Voor nieuwe projecten vragen we steeds zijn advies.
js_loader

× Advies ontvangen?