Over ons

Leer meer over
onze persoonlijke aanpak

Mogelijkheden

Ontdek wat wij kunnen doen

Bart Gagelmans is de oprichter van Lex Digital. Hij behaalde zijn masterdiploma Rechten in 2014 en studeerde in 2017 ook met grootste onderscheiding af in Digitale Marketing en Communicatie. Sindsdien heeft hij veel expertise opgedaan in zowel de juridische als de marketingsector.

12 +
Jaren ervaring
80 +
PROJECTen

Onze sterktes

Expertise in online marketing

Sinds 2011 zijn wij al bezig met online marketing. Wij weten dus perfect hoe marketing kan helpen bij uw doelen en kunnen dit staven met onze succesverhalen en meetbare resultaten.

Juridische ervaring

Bij ons kan u terecht en steunen op ervaren juristen. Wij begrijpen als geen ander wat de juridische wereld inhoudt en wat er speelt. Als wij een tekst schrijven, zal deze altijd in overeenstemming zijn met de huidige wetgeving.

Garantie op #1 posities

Door onze expertise en behaalde resultaten zijn wij er zeker van dat we u kunnen helpen. We bieden dan ook een unieke garantie: binnen de 12 maanden staat uw website op positie 1 in Google.

Onze kennis

Onze oplossingen
maken echt het verschil

“De beste performance marketing-partner van België zijn voor vrije beroepen” – daar doen wij het voor. Bij Lex Digital helpen wij advocaten en vrije beroepers te groeien door ondersteuning te bieden op het gebied van hun website marketing. Zo helpen wij onze business partners met het verhogen van hun online visibiliteit én zorgen wij ervoor dat zij meer uit hun bezoekers en leads halen. 

Websites maken
SEO & #1 posities krijgen op Google
Digitale strategie
Adverteren & leads genereren
feedback

Wat onze klanten
over ons zeggen

Kijk hoe onze business partners onze samenwerking ervaren 

Pieter-Jan H.
Pieter-Jan H.
1690993417
Bart Is zeer gepassioneerd door wat hij doet en dat merk je. Inzet en talent zijn het ultieme recept voor zijn succes. Zijn aanpak is helder, concreet en heeft duidelijk resultaat. Beste SEO Antwerpen!
Imran El O.
Imran El O.
1689100326
Lex heeft me goed op weg geholpen met de SEO van mijn website, aanrader.
Sanne De C.
Sanne De C.
1687767810
Uiterst aangename en vlotte samenwerking. Bart is echt heel gedreven en de expert op het vlak van SEO en webdesign. Integenstelling tot vele andere spelers in de markt komt hij met concrete resultaten. Aanrader!
Lisa D.
Lisa D.
1684927611
Ik heb Bart ingeschakeld voor onder andere SEO optimalisatie. Vlotte samenwerking, duidelijke uitleg en snel resultaat!
Vaerewijck S.
Vaerewijck S.
1683315595
Zeer professionele samenwerking. Flexibel, bereikbaar en duidelijke communicatie. Bart heeft inzicht om zich in te leven in het verhaal van de klant en vertaalt de verwachtingen naar de digitale wereld.
Gabriel M.
Gabriel M.
1681832999
Bart is duidelijk gepassioneerd door marketing en sales en is ook altijd op de hoogte van alle nieuwe mogelijkheden. Voor ons een goede basis om verder op te bouwen. Voor nieuwe projecten vragen we steeds zijn advies.
js_loader

Onze resultaten spreken voor zich

× Advies ontvangen?