Leer ons vrijblijvend kennen

Contacteer ons

GET IN TOUCH

Contacteer of bezoek ons

Wij zijn tijdens kantooruren steeds telefonisch bereikbaar. Op ons adres zijn we beschikbaar op afspraak. Tijdens ons eerste gesprek geven wij graag en geheel vrijblijvend strategisch advies op maat.

Taylor and hubs

Brusselstraat 51

2018 Antwerpen

Volg ons
Contact Form Demo

feedback

Wat onze klanten
over ons zeggen

Kijk hoe onze business partners onze samenwerking ervaren 

Erik Van S.
Erik Van S.
1702940530
Ik heb het geluk gehad om met Lex Digital en meer specifiek met Bart te kunnen samenwerken bij het opzetten en ontwikkeling van onze website. Bart is niet alleen zeer aangenaam om me samen te werken, hij weet ook absoluut waarmee hij bezig is op het vlak van SEO en digital marketingen lost de verwachtingen die hij zelf schept, ruimschoots in. Ik kan de diensten van Lex Digital alleen maar warm aanbevelen!
Pieter-Jan H.
Pieter-Jan H.
1690993417
Bart Is zeer gepassioneerd door wat hij doet en dat merk je. Inzet en talent zijn het ultieme recept voor zijn succes. Zijn aanpak is helder, concreet en heeft duidelijk resultaat. Beste SEO Antwerpen!
Imran El O.
Imran El O.
1689100326
Lex heeft me goed op weg geholpen met de SEO van mijn website, aanrader.
Sanne De C.
Sanne De C.
1687767810
Uiterst aangename en vlotte samenwerking. Bart is echt heel gedreven en de expert op het vlak van SEO en webdesign. Integenstelling tot vele andere spelers in de markt komt hij met concrete resultaten. Aanrader!
Lisa D.
Lisa D.
1684927611
Ik heb Bart ingeschakeld voor onder andere SEO optimalisatie. Vlotte samenwerking, duidelijke uitleg en snel resultaat!
Vaerewijck S.
Vaerewijck S.
1683315595
Zeer professionele samenwerking. Flexibel, bereikbaar en duidelijke communicatie. Bart heeft inzicht om zich in te leven in het verhaal van de klant en vertaalt de verwachtingen naar de digitale wereld.
Gabriel M.
Gabriel M.
1681832999
Bart is duidelijk gepassioneerd door marketing en sales en is ook altijd op de hoogte van alle nieuwe mogelijkheden. Voor ons een goede basis om verder op te bouwen. Voor nieuwe projecten vragen we steeds zijn advies.
js_loader

× Advies ontvangen?