Ik kijk alvast enorm uit naar ons gesprek!

Ons actieplan start nu..

Inhoud van onze voorbereiding

Misschien is het wel interessant
om weten dat wij er alvast invliegen!

“De beste performance marketing-partner van België zijn voor vrije beroepen” – daar doen wij het voor. Het is voor ons dan ook vanzelfsprekend dat wij voorafgaand aan ons gesprek alvast beginnen met een uitgebreide analyse. We delen onze kennis graag tijdens ons eerste gesprek. Op deze manier halen we samen het meeste uit onze meeting.

Analyse huidige website
Analyse huidige zoekresultaten
Analyse concurrentie
Bekijken van opportuniteiten
 
Onze waarden

Wij werken resultaatgericht, mét garantie

Ooit al een marketingspecialist gehoord die nieuwe nummer #1 posities op Google garandeert? Of een garantie dat je veel meer bezoekers zal converteren naar effectieve leads? Veel ‘professionele’ marketingbureaus durven het niet aan om resultaatgericht te werken. Wij wel, want jouw resultaat komt voor ons op de eerste plaats.

feedback

Wat onze klanten
over ons zeggen

Kijk hoe onze business partners onze samenwerking ervaren 

Pieter-Jan H.
Pieter-Jan H.
1690993417
Bart Is zeer gepassioneerd door wat hij doet en dat merk je. Inzet en talent zijn het ultieme recept voor zijn succes. Zijn aanpak is helder, concreet en heeft duidelijk resultaat. Beste SEO Antwerpen!
Imran El O.
Imran El O.
1689100326
Lex heeft me goed op weg geholpen met de SEO van mijn website, aanrader.
Sanne De C.
Sanne De C.
1687767810
Uiterst aangename en vlotte samenwerking. Bart is echt heel gedreven en de expert op het vlak van SEO en webdesign. Integenstelling tot vele andere spelers in de markt komt hij met concrete resultaten. Aanrader!
Lisa D.
Lisa D.
1684927611
Ik heb Bart ingeschakeld voor onder andere SEO optimalisatie. Vlotte samenwerking, duidelijke uitleg en snel resultaat!
Vaerewijck S.
Vaerewijck S.
1683315595
Zeer professionele samenwerking. Flexibel, bereikbaar en duidelijke communicatie. Bart heeft inzicht om zich in te leven in het verhaal van de klant en vertaalt de verwachtingen naar de digitale wereld.
Gabriel M.
Gabriel M.
1681832999
Bart is duidelijk gepassioneerd door marketing en sales en is ook altijd op de hoogte van alle nieuwe mogelijkheden. Voor ons een goede basis om verder op te bouwen. Voor nieuwe projecten vragen we steeds zijn advies.
js_loader

× Advies ontvangen?